SYSTEEM HEROAL VS®

Beschaafde textiele zonwering voor maximale flexibiliteit. De textiele zonwering HEROAL VS is een energie-efficiënt en flexibel inzetbaar systeem dat individueel kan worden aangepast aan de wensen van uw klanten. De innovatieve ritssluitingtechnologie geeft het textiel stabiliteit en maakt zo schaduwen voor grote oppervlakken tot 18 m2 mogelijk met een gelijktijdig hoge windweerstand van 145 km/u. 

Onze SCREENS van merk Heroal zijn verkrijgbaar in cassettes in drie maten: 95, 105 en 125mm en drie vormen: schuin, vierkant en inbouw. Kasten 105 en 125mm zijn te krijgen met vlakke achterkant – voor bijvoorbeeld contra montage of normale achterkant voor montage met extra montage plat in het midden van de kast.

Aangeboden SCREEN zijn uitgerust met merkmotoren: Selve, Somfy en Brel. We kunnen natuurlijk ook bewezen zonne-energie oplossingen voorstellen, die hebben geen stroomaansluiting nodig, dus de installatie is snel een eenvoudig.

De Heroal VS systeem is door zijn veelzijdige designopties geschikt voor de meest uiteenlopende inbouwsituaties, zoals op het raam, aan de muur, in de dag of zelfs in de latei. Met verschillende kastontwerpen, een grote kleurkeuze en integratiemogelijkheden tot aan een volledige integratie die naadloos aansluit op het gevelbeeld, past de Heroal VS perfect in het uiterlijk van het gebouw. Ook bijzonder grote elementen met een hoogte tot 5 m of een maximale breedte van 6 m kunnen met de heroal VS zonder problemen worden gerealiseerd.

Screen

De onderlat wordt geleid in eendelige geleider. Het buiten de geleider geleide doek zorgt voor een goede luchtcirculatie tussen het screen en het raam. De structuur van het systeem biedt geen windweerstand, dus het wordt aanbevolen om weerautomatisering te gebruiken. Dit systeem wordt aanbevolen als afdekking voor ramen en terrassen op een beschutte plaats tegen de harde wind. Er zijn 45° en 90° kasten verkrijgbaar in de maten 95 mm, 105 mm en 125 mm.

Screen wordt motorisch bediend, zodat het kan geïntegreerd worden met zon- en windsensoren die het
automatisch openen/ sluiten wanneer dat nodig is.

Rits screen/Zip screen

Dankzij de zip-technologie wordt de doek in de binnengeleider (inlay) geleid, stof is geïntegreerd in de geleiders en altijd perfect strak hangt. Het ZIP-systeem garandeert trek- en windweerstand tot 145 km/u. Het is ook een uitstekende bescherming tegen insecten en eventuele vervuiling, bijvoorbeeld op balkons, veranda's en priëlen. Er zijn 45° en 90° kasten verkrijgbaar in de maten 95 mm, 105 mm en 125 mm.

Screen op zonne-energie 

Onze Rits/Zip screens kunnen geproduceerd worden met fotovoltaïsch systeem van merk SOMFY, het is het meest geavanceerde oplossing in ons aanbod. De batterij zorgt voor een probleemloze motorwerking, ook bij bewolkt weer. Het heeft geen stroomaansluiting nodig, dus de installatie is snel en eenvoudig.


DOEKEN KEUZE


Kleuren bak/geleiders

Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit kan ontstaan door de kleurinstelling op uw computer, maar ook het type beeld heeft invloed op hoe u de kleuren ziet.

Derhalve kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde afbeelding met betrekking tot kleur. 


Motoren


Screen 95

Kasten 

Profielen


Screen 105

Kasten 

Profielen


Screen 125

Kasten 

Profielen


Rits screen/Zip screen 95

Kasten 

Profielen


Rits screen/Zip screen 105

Kasten 

Profielen


Rits screen/Zip screen 125

Kasten 

Profielen


SCREEN SOLAR

In onze SCREENS steeds populairder zijn bewezen zonneenergie oplossingen van merk Somfy, die hebben geen stroomaansluiting nodig, dus de installatie is snel een eenvoudig.

 

Afbeelding is een voorbeeld van een Somfy motor. Afhankelijk van de grootte van de screen moet de batterij buiten de bak geplaatst worden.

U kunt ook kiezen voor een Brel motor. Hier zit de batterij verwerkt in de motor.


Technische gegevens


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen?

Bent u geïnteresseerd in prijzen van onze producten?

U kunt direct contact met ons opnemen per:

tel/WhatsApp: +31613660953

mail: info@sdzonwering.nl

of maak gebruik van onderstaand formulier.