Binnenzonwering

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium is al jarenlang bekend en pouplair materiaal van jaloezieën . Het is zeer universeel. In onze anbood hebben wij jaloezieën met lamellen van 25 en 50 mm.

Aluminium jaloezieën van 25 mm zijn afdekkingen die geweldig staan ​​op kleine ramen. Ze kunnen ook worden gebruikt als afdekkingen voor balkonramen. Ze zijn verkrijgbaar met een touwladder.

Aluminium jaloezieën van 50 mm zijn de breedste maat van de lamellen van alle aluminium jaloezieën die wij aanbieden. Ze zien er het beste uit in grote raamruimtes en passen perfect bij de interieurtrends.

Houten jaloezieën

Hout is een materiaal dat nooit uit de mode raakt. Het is heel klassiek en universeel. Daarom zijn houten jaloezieën een soort raamdecoraatie die in vrijwel elk interieur werkt. Ze zien er geweldig uit, zowel in een elegante woonkamer, als in een gezellige slaapkamer, keuken en zelfs op kantoor of studeerkamer. Houten jaloezieën kunnen worden aangepast aan zowel traditionele als moderne raamstijlen. Bovendien kunt u met een brede selectie kleuren houten lamellen een model kiezen dat perfect past in de inrichting van een bepaald interieur.

Houten jaloezieën zijn een zeer exclusief afdeksysteem ontworpen voor kleine, middelgrote en grote ramen. Dankzij hun eigenschappen zorgen jaloezieën voor een nauwkeurige regeling van binnenkomend licht en stoppen ze bovendien de temperatuur en vermijden ze verwarming van de kamer. Het brede kleurenschema van houten lamellen biedt keuzevrijheid en aanpassing van jaloezieën aan het interieurontwerp en raamschrijnwerk. Het belangrijkste argument voor het kiezen van dit type raambekleding is de veelzijdigheid ervan. Houten jaloezieën kunnen worden gemaakt van 25 of 50 mm brede lamellen of exclusieve 65 mm lamellen. Manieren om houten jaloezieën te monteren moedigen ook hun keuze aan. Jaloezieën worden niet-invasief op het raamkozijn gemonteerd, invasief aan de muur op de dag, het plafond of in de dag. In de jaloezieën kunnen we de bedieningsmethode kiezen: handbediend electrisch met schakelaar, afstandbediening of met een applicatie op uw mobiele telefoon.

Bamboe jaloezieën

BAMBOO jaloezie is een uiterst sfeervolle raambekleding. Lamellen worden gevormd tijdens het verbinden van smalle latten van natuurlijk bamboe. Het voordeel van bamboe jaloezieën is ongetwijfeld hun dunnere structuur, zodat wanneer ze omhoog komen, de jaloezie in een veel kleiner pakket vouwt dan een houten jaloezie. De jaloezie is gemaakt met bamboe lamellen van 25mm en 50mm een ladderkoord of ladderband. Standaard heeft het jaloezie een bovenbaklat en een houten onderbalk in de kleur van de lamellen. Na het vouwen van de jaloezieën neemt het pakket bamboelatten ongeveer 15% van zijn hoogte in beslag.

(Honingraat) Plisségordijnen

Honingraat plisségordijnen

 

Honingraat plissés zijn een elegante, veelzijdige en functionele raamdecoratie die een ruimte een unieke uitstraling geeft.
Hoogwaardige stoffen zijn gemaakt van 100% polyester met zeer goede thermische en zonwerende parameters. Diverse kleuren, patronen en structuren. De meeste stoffen zijn aan één kant bedekt met een parelcoating, die bovendien de zonnestralen weerkaatst en oververhitting van de kamer voorkomt. We bieden honingraat stoffen van lichtdoorlatend tot 100% verduisterend (black-out).

 

 

 

Lichtdoorlatend – een breed scala aan kleuren zorgt ervoor dat de stof, afhankelijk van de gekozen kleur, de kamer op zonnige dagen optimaal verduistert, maar hun voordeel is ook gedeeltelijke warmtevermindering door zachte bescherming tegen UV-stralen. De stof aan de buitenkant is wit, wat de reflecterende eigenschappen extra verhoogt.

Verduisterend (black-out) – zijn gemaakt van dubbele verduisterende stof die aan de binnenkant is bedekt met zilver aluminiumfolie. Hierdoor heeft de stof bijzondere warmte-isolerende en zonwerende eigenschappen. De stof aan de buitenkant is lichtgrijs of in de dubbelzijdige kleuren.

Honingraat plissés kunnen worden gebruikt voor alle soorten van ramen, ook bij dakramen, lichtstraten; in bijna alle vormen ook rond en van driehoek, of bogen. Honingraat plissés zijn een unieke sort van raamdecoratie die kan zo vel van boven als van onder geopend worden, waardoor we elk deel van het raam kunnen afdekken.

Plisségordijnen

 

Plissés zijn een elegante, veelzijdige en functionele raamdecoratie die een ruimte een unieke uitstraling geeft.
Hoogwaardige stoffen zijn gemaakt van 100% polyester met zeer goede thermische en zonwerende parameters. Diverse kleuren, patronen en structuren. De meeste stoffen zijn aan één kant bedekt met een parelcoating, die bovendien de zonnestralen weerkaatst en oververhitting van de kamer voorkomt. Wij bieden enkele en honingraat stoffen van lichtdoorlatend tot 100% verduisterend (black-out).

 

 

Plisségordijnen kunnen worden gebruikt voor alle soorten van ramen, ook bij dakraamen, lichtstraaten; in bijna alle vormen ook rond en van driehoek, of bogen. Plisségordijnen zijn een unieke sort van raamdecoratie die kan zo vel van boven als van onder geopend worden, waardoor we elk deel van het raam kunnen afdekken.

De meest populaire model van plisségordijn is top-down bottom-up die opend zo wel van onder en van boven, bediend met koorden en zelfremmend mechanisme. Andere vaak gekozen vorm van plisségordijn is meer eenvoudige model die is handbediend met een handgreep die in het midden van het profiel gemonteerd is. Tegenwoordig ook steeds populairder is gemotoriseerde plisse met accu/batterij of 230v motoren die kan bediend worden met schakelaar, afstandbediening of met applicatie Tahoma van Somfy of andere smart home systemen.


Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen?

Bent u geïnteresseerd in prijzen van onze producten?

U kunt direct contact met ons opnemen per:

tel/WhatsApp: +31613660953

mail: info@sdzwering.nl

of maak gebruik van onderstaand formulier.